Ребров та його штаб в збірній: джерело назвало відомого екс-гравця Шахтаря, який тренуватиме воротарів

Переглядів 1471
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Ребров та його штаб в збірній: джерело назвало відомого екс-гравця Шахтаря, який тренуватиме воротарів
Рустам Худжаиов. Фото: ФК Маріуполь
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров є основним кандидатом на вакантну посаду наставника збірної України. Фахівець уже практично визначився зі своїми помічниками у національній команді.

Раніше з'явилася інформація, що Сергій Ребров веде переговори з керівництвом Аль-Айну щодо припинення співробітництва. Нещодавно президент УАФ Андрій Павелко заявив, що Ребров є головним претендентом на посаду головного тренера збірної України.

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, тренерський штаб синьо-жовтих складатиметься з українських та іспанських фахівців. Ребров має намір запросити до збірної України нинішніх помічників в Аль-Айні – іспанців Вісенте Гомеса та Луїса Арагона Байона.

За підготовку воротарів, найімовірніше, відповідатиме екс-гравець Динамо, Шахтаря та ФК Маріуполь Рустам Худжамов. Також у процесі обговорення кандидатури ще на одну-дві позиції.

За словами Бурбаса, залишилося вирішити питання, коли Ребров стане головним тренером збірної України – у березні чи червні.

Нагадаємо, що перший офіційний матч цього року збірна України проведе на виїзді проти команди Англії у рамках відбору на Євро-2024. Поєдинок відбудеться 26 березня.

X