Ребров та Шевченко у топ-40 найгірших: відоме видання пояснило, чому екс-зірки Динамо опинилися у рейтингу

Переглядів 7288
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Ребров та Шевченко у топ-40 найгірших: відоме видання пояснило, чому екс-зірки Динамо опинилися у рейтингу
Сергій Ребров та Андрій Шевченко. Фото: Google
Сергій Ребров та Андрій Шевченко разом увійшли до списку сорока футболістів своїх національних збірних, які абсолютно провалилися, виступаючи до АПЛ.

Сергій Ребров та Андрій Шевченко провалилися в АПЛ. Так вважає видання FourFourTwo. Відомий ресурс, розповідаючи про історію в Англії Сергія Реброва зазначає, що до трансферу з Динамо до Тоттенхема той вважався чи не сильнішим нападником, ніж Шевченко, проте не зміг проявити себе в АПЛ.

«Ребров із Шевченком у Динамо сформували грізний дует. Перший забив навіть більше голів, аніж Шева. Ребров перейшов до Тоттенхема в 2000 році за 11 мільйонів фунтів, але забив всього десять голів за два сезони і був відправлений в оренду. Потім він приєднався до Вест Хема, де забив один гол у 27 іграх».

Щодо Шевченка, то автори статті зазначають, що той взагалі переходив до Челсі з Мілана у статусі суперзірки. Тому його провал є ще більшою загадкою для експертів.

«2006 року Шевченко перейшов у Челсі у статусі «легенди» за 30,8 мільйонів фунтів. Він забив дев'ять голів у 48 матчах в АПЛ. Шеву віддали в оренду Мілан, а потім повернувся до Динамо. Нездатність одного з найбільших форвардів Європи виявити себе в АПЛ залишається загадкою», – підсумували журналісти.

Нагадаємо, що Ребров та Шевченко разом захищали кольори Динамо з 1993 по 1999 рік. Також вони разом виступали за національну збірну України з 1995 до 2006 року.

X