«Ребров в плані сюрпризів дуже обмежений»: відомий тренер проанонсував матч Італія – Україна

Переглядів 509
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Ребров в плані сюрпризів дуже обмежений»: відомий тренер проанонсував матч Італія – Україна
Сергій Ребров та його тренерський штаб. Фото: УАФ
Колишній тренер сімферопольської Таврії та низки інших клубів Олег Федорчук висловився стосовно майбутнього матчу збірної України з Італією.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Олег Федорчук поділився власними очікуваннями від матчу збірної України з Італією в рамках відбору на Євро-2024.

«Ребров в плані сюрпризів дуже обмежений, коли ти можеш випустити гравця, якого ніхто не знає. В плані тактики часу зовсім мало. Для мене буде несподіванкою, якщо Ребров намагатиметься грати першим номером проти Італії».

Відомий український тренер вважає, що незалежно від того, який склад обере наставник збірної Італії Лучано Спаллетті, для «скуадри адзурри» цей матч буде дуже принциповим. 

«Після зміни тренера складно робити якісь висновки, адже Спаллетті може просто взяти та випустити проти України повністю нову 11-ку. Ми можемо перераховувати футболістів, а вони не вийдуть на поле. Це дилетантський підхід.

Для Італії цей матч буде дуже принциповим. Вони будуть більше зосереджені на атаках, на чому їх можна ловити. Турнірна ситуація не дозволяє їм грати другим номером».

Також фахівець поділився власним прогнозом на матч у Мілані.

«Хочу додати більше оптимізму нашим вболівальникам. Найкращим результатом для України буде нічия. Якщо ми не програємо – можна серйозно розраховувати на прямий вихід».

  • Збірна України зіграє з Італією у вівторок, 12 вересня, на стадіоні «Сан-Сіро» у Мілані. Початок зустрічі – 21:45 за київським часом.
  • Наразі підопічні Сергія Реброва посідають другу сходинку у Групі C, маючи сім балів після чотирьох зіграних поєдинків. Команда Спаллетті має чотири бали після трьох матчів.
  • Раніше збірні України та Італії зустрічалися між собою вісім разів: дві нічиї та шість перемог італійців.