Ребров виступив з мотиваційною промовою перед Аль-Айном: команда Ярмоленка готується до матчу з лідером

Переглядів 4228
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Ребров виступив з мотиваційною промовою перед Аль-Айном: команда Ярмоленка готується до матчу з лідером
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров на прес-конференції перед матчем десятого туру чемпіонату ОАЕ проти Аль-Шарджа поділився своїми очікуваннями від поєдинку.

Український головний тренер Аль-Айну підкреслив важливість та принциповість майбутньої гри. Ребров розповів, чого варто очікувати від матчу з лідером чемпіонату ОАЕ. 

«Ми маємо усвідомлювати рівень команди, проти якої граємо. Нам потрібно поважати суперника і зосередитися на справах нашої команди та плані, за яким ми гратимемо проти цієї гарної команди».

Ребров звернув увагу і на вплив вболівальників. Він зазначив, чому важлива підтримка команди та поділився своїм ставленням до фанатів Аль-Айну. 

«Ми граємо для наших уболівальників, не пошкодуємо зусиль на полі для перемоги. Я завжди говорю, що мені дуже приємно бачити вболівальників на будь-якому матчі. Я впевнений, що вони приїдуть до Шарджи, щоби підтримати команду», – цитує Реброва офіційний сайт клубу.

На цю мить Аль-Айн йде на сьомому рядку у чемпіонаті, маючи в активі 16 очок після дев'яти зіграних матчів.

Зазначимо, що виїзний поєдинок проти Аль-Шарджі підопічні Реброва проведуть 12 листопада. Старт гри – о 17:30 за Києвом.