Ребров замінив Ярмоленка і Аль-Айн пропустив два голи в додатковий час, втративши перемогу: українець перед цим зробив асист

Переглядів 13444
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Ребров замінив Ярмоленка і Аль-Айн пропустив два голи в додатковий час, втративши перемогу: українець перед цим зробив асист
Сергій Ребров. Фото: Google
Команда українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка Аль-Айн вела в рахунку 2:0 та втратилу перемогу у виїзному поєдинку чемпіонату ОАЕ проти Бані Яса.

23 квітня в рамках 24 туру Прем'єр-ліги ОАЕ Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка грав на виїзді проти одного з аутсайдерів Вищої ліги Бані Яса.

Ярмоленко вийшов в основі на цю зустріч. У першому таймі голів не було, на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

А ось на початку другої половини поєдинку Аль-Айну вдалося забити два м'ячі на 48 та 61 хвилинах після точних ударів Лаби Коджо та Суфіана Рахімі. У другому голі асистом відзначився Ярмоленко.

На 67 хвилині Ребров вирішив замінити Ярмоленка. І, коли здавалося, що справа іде до переможного, Бані Яс двічі забив у ворота Аль-Айна. На 90 хвилині реалізував пенальті Хіменес, а на 90+7 хвилині автоголом відзначився Барман.

У підсумку матч між Бані Ясом та Аль-Айном завершився внічию 2:2.

Прем'єр-ліга ОАЕ. 24 тур

Бані Яс - Аль-Айн - 2:2 (0:0)

Голи: Хіменес, 90 (з пенальті), Барман, 90+7 (автогол) - Коджо, 48, Рахімі, 61.

Після цього поєдинку Аль-Айн в турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ з 48 очками в активі посідає друге місце, відстаючи від першого Шабаба на три бали.