«Реброва чекають уже два роки як месію»: Кварцяний назвав гідних кандидатів на посаду наставника збірної України

Переглядів 6747
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Реброва чекають уже два роки як месію»: Кварцяний назвав гідних кандидатів на посаду наставника збірної України
Сергій Ребров. Фото: Google
Колишній головний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний висловився про Сергія Реброва, Олександра Петракова та Юрія Вернидуба.

Віталій Кварцяний вважає, що крім Сергія Реброва у нашій країні є вдосталь кваліфікованих тренерів.

«Я повністю солідарний з Маркевичем у тому, що на Реброва чекають уже два роки як месію. Я Реброва поважаю, ми з ним у добрих стосунках, він чудовий фахівець, освічений, володіє іноземними мовами, але в Україні є достатньо кваліфікованих тренерів».

Кварцяний вважає, що Юрій Вернидуб та Роман Григорчук могли б якісно працювати зі збірною України.

«Юрій Вернидуб казав, що завжди мріяв попрацювати зі збірною, але знає, що це ніколи не станеться. Чому в нас прийнято, що збірну мають тренувати лише динамівці? Таке відчуття, що у нас президент країни чи депутати вирішують, хто буде головним тренером збірної.

Петраков показав, як треба працювати із збірною України, але йому просто не пощастило. Але Петракових у нас у країні вагон, є з кого обирати. А у нас уже два роки лише про Реброва говорять. Ви думаєте, якби Кварцяний тренував Динамо, то вони б гірше грали? Я впевнений, що вони грали б краще! Але мені цього не дано, як і Вернидубу із Григорчуком», — сказав Кварцяний для FanDay.net.

Нагадаємо, що зараз в.о. наставника збірної України є Руслан Ротань. Під його керівництвом команда стартувала у кваліфікації на Євро-2024 виїзним матчем проти англійців, який завершився поразкою нашої команди (0:2).

Наступні поєдинки збірної України у відборі на Євро-2024 мають відбутися в червні:

X