Реброва може замінити Ротань: джерело розкрило деталі підготовки збірної України до матчу з Англією

Переглядів 1696
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Реброва може замінити Ротань: джерело розкрило деталі підготовки збірної України до матчу з Англією
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Збірна України після припинення співпраці з Олександром Петровим на початку цього року досі залишається без головного тренера. Основним кандидатом на вакантну посаду є Сергій Ребров.

Головного тренера збірна України отримає наприкінці лютого. Саме тоді Сергій Ребров вирішуватиме питання в Аль Айні. Є варіант, що поки у чемпіонаті ОАЕ буде місячна пауза, його відпустять на два березневі матчі збірної (23-го з Брентфордом і 26-го з Англією), повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

Якщо в Аль-Айні не захочуть відпускати Реброва в збірну України, то український тренер формуватиме штаб, який і повезе команду на Туманний Альбіон. 

«Одним з варіантів в.о. головного є Руслан Ротань, котрий блискуче проявляє себе у молодіжці. Але це не означає, що згодом він увійде у тренерський штаб Реброва. Цього якраз не буде», – написав Бурбас в своєму телеграм-каналі.

Джерело додало, що Ребров вирішуватиме, хто саме стане тимчасовим наставником збірної.

Перший матч у відборі до чемпіонату Європи збірна України зіграє 26 березня в Лондоні на стадіоні «Вемблі» з національною командою Англії. Окрім англійців, суперниками України по групі С є національні команди Італії, Північної Македонії та Мальти.

X