«Рефері нас не полюбив»: Ротань знайшов причини поразки молодіжної збірної України у першій грі зі словаками

Переглядів 670
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Рефері нас не полюбив»: Ротань знайшов причини поразки молодіжної збірної України у першій грі зі словаками
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної команди України Руслан Ротань прокоментував поразку збірної U-21 у першому стиковому матчі за право потрапити на Євро-2023 проти словаків (2:3).

Наставник нашої молодіжки Ротань вважає, що арбітр відносився до українських гравців упереджено.

«Психологічно важко пропускати гол на початку першого і другого таймів. Якщо брати перший гол, то, мабуть, це логіка помилок, яких хлопці не зроблять у десяти випадках із десяти, так не можна помилятися. 

Все-таки арбітр повинен відноситися до нас із повагою. Не хочеться зараз виправдовуватися, адже помилок ми наробили достатньо, проте хочеться до себе іншого відношення».

Також Ротань сказав, що штучне покриття поля, на якому грали команди, є проявом хитрощів суперника.

«Штучне покриття в Жиліні? Це хитрощі словаків, на яких вони зіграли. Вони знали, що в нас у чемпіонаті ніхто не грає на таких полях. 

Це така собі пастка, в яку ми сьогодні потрапили. Це дуже шкодить гравцям, травматизм… Гадаю, у Словаччині знайдеться два-три поля, де можна провести матч».

Крім того Ротань не став виправдовувати Вівчаренко за жовту картку, а знову згадав упереджене ставлення арбітра матчу.

«Щодо поведінки гравців Словаччини, то на полі був рефері, який повинен розбиратися із провокаціями. Я не хочу виправдовувати Вівчаренка, який отримав третю жовту картку. 

Це емоції, у нас із ним буде серйозна розмова. Але провокація від гравця Словаччини мала місце. Сьогодні рефері, чесно кажучи, нас не полюбив», — цитує Ротаня прес-служба УАФ.  

Нагадаємо, що другий матч протистояння пройде 27 вересня в польському місті Бельсько-Бяла на Муніципальному стадіоні. Початок – о 18:30 за київським часом.

Раніше ми повідомляли прогноз на матч збірної України та Вірменії у Лізі націй.

X