Рекордна переможна серія Дніпра-1: спортклубівці розгромили Металіст 1925, здобувши третю перемогу поспіль

Переглядів 453
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Рекордна переможна серія Дніпра-1: спортклубівці розгромили Металіст 1925, здобувши третю перемогу поспіль
Фото: УПЛ
У матчі четвертого туру української Прем'єр-ліги Дніпро-1 зустрічався з Металістом 1925. Поєдинок пройшов в Ужгороді та завершився перемогою дніпровської команди з рахунком 3:0.
  • Переможна клубна рекордна серія Дніпра-1 в УПЛ триває дев’ять матчів.
  • Безнічийна клубна рекордна серія Дніпра-1 продовжується 20 ігор: 16 перемог та 4 поразки.
  • Металіст 1925 на полях суперників не перемагає в УПЛ впродовж рекордних для клубу шести матчів: нічия та 5 поразок.
  • 30-й гол на клубному рівні забив Артем Довбик.

Перший небезпечний момент було створено на 15 хвилині матчу. Форвард Дніпра-1 Довбик прийняв м'яч на лінії штрафного майданчика, розвернувся і пробив дуже непогано, але трохи повз.

Нудний перший тайм закінчився ще одним моментом у Довбика. Пихаленок закинув на форварда, той підстроївся і вистрілив - вище за ворота.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от SC Dnipro-1 official 🇺🇦 (@scdnipro1)

У дебюті другого тайму Металіст 1925 створив перший для себе небезпечний момент біля воріт Дніпра-1. Пройшла передача на хід Борячуку, той пробив у протихід кіперу дніпрян, але м'яч пройшов поряд із дальньою штангою.

На 62-й хвилині Дніпро-1 відкрив рахунок: після кутового Адамюк вбив у сітку воріт харків'ян. Через чотири хвилини домігся свого Довбика. Артем вискочив на воротаря та пробив у дальній кут. Воротар Металіста 1925 Мозіль зачепив м'яч, але круглий все одно зрадливо заскочив у ворота.

Наприкінці матчу рахунок до розгромного довів Громов. Дніпро-1 виборов третю перемогу поспіль і вийшов на друге місце, набравши дев'ять очок. Металіст 1925 займає восьме місце, маючи у своєму активі п'ять очок.