«Ренн показав себе у матчах з Динамо»: Йовічевіч відреагував на суперника в стикових матчах Ліги Європи

Переглядів 508
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Ренн показав себе у матчах з Динамо»: Йовічевіч відреагував на суперника в стикових матчах Ліги Європи
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. Суперником «гірників» став французький Ренн.

Наставник донецької команди відзначив, що Шахтар отримав сильного суперника, але наразі «гірники» сконцентровані на тому, щоб успішно провести кінцівку осінньої частини сезону в УПЛ.

«Дістали гарного суперника, який показав себе в групі Ліги Європи. Надто у двох матчах із Динамо, яке двічі обіграв. Вони перебувають зараз на третьому місці в Лізі 1, тож ми можемо говорити про дуже кваліфікованого опонента, до якого виявляємо максимальну повагу. 

Ми битимемось до кінця і віримо у свої сили. Є ще час підготуватися. Наразі ми зосереджені на УПЛ, де в чотирьох турах, що залишилися, хочемо заробити максимум очок», – цитує Йовічевіча пресслужба клубу.

Матчі 1/16 фіналу Ліги Європи між Шахтарем та Ренном відбудуться 16 та 23 лютого. Переможці стикових матчів зіграють із переможцями груп Ліги Європи у 1/8 фіналу.

Нагадаємо, що на даний момент Шахтар посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 23 очки у дев'яти матчах. У найближчому поєдинку чемпіонату України «гірники» зіграють з Вересом 9 листопада.

X