РЕВАНШ

Переглядів 195
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

Наставник лучан пообіцяв віддячити «культурним» прийомом за поразку в першому колі, і слова свого дотримався.

Основи зазнали серйозних ротацій. У лучан останній рубіж захищав Кичак, Масло та Шиш були на заміні. Тренер запоріжців узагалі вимушений використовувати юніорів, отож дебютував Юсов. Дехто освоював нові позиції на полі.

Із перших хвилин гри волиняни затисли суперника в міцні лещата. Двічі гостро підключався Симінін. Нестеров невдало вибив м’яч у своєму майданчику. Гості якось панічно та хаотично захищалися, відповіли лише проходом Матяжа та падінням останнього у штрафному. Суддя не піддався на симуляцію.

У середині тайму одна з атак лучан увінчалась успіхом. Бабатунде перевів м’яч на лівий фланг, де Мемешев чудовим пасом вивів на ударну позицію Бікфалві, який миттєвим прискоренням відкрив рахунок.

Господарі й надалі контролювали хід гри. Бабатунде мав бажання відзначитися, та завадив колишній кіпер лучан — Старцев. На 42 хвилині Матей змарнував стандарт.

Другий тайм розпочався без замін. Гра продовжувалась у тому ж руслі. Досить швидко лучани подвоїли рахунок. Бікфалві в боротьбі із суперником несподівано зробив навіс, Баліч невдало головою відбив м’яч якраз Селіну, який набігав. Нападник на швидкості в один дотик прокинув м’яч повз Старцева (Максим не встиг вийти на перехоплення) й удруге подарував радість волинським уболівальникам.

«Козаки» намагалися змінити хід поєдинку, гарячкували в простих ситуаціях, часто потрапляли в офсайд. Подачу з кутового Годіна змарнував Юсов. Дмитро не зміг завдати прицільного удару.

«Волинь» не скидала обертів, часто марнувала стандарти. На 64 хвилині Бікфалві розрізним пасом вивів Немчанінова на побачення зі Старцевим, але Дмитро пробив вище воріт.

Олег ХАРЧЕНКО.