«Результатом задоволені, але мали забивати ще»: Кучер висловився після перемоги над Вересом

Переглядів 639
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Результатом задоволені, але мали забивати ще»: Кучер висловився після перемоги над Вересом
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
У третьому турі чемпіонату України дніпровський Дніпро-1 здолав опір рівненського Вересу з рахунком 2:0. Наставник переможців вважає, що його команда мала забити більше.

Головний тренер Дніпро-1 Олександр Кучер стверджує, що після першого забитого голу, його підопічні змогли грати спокійніше. 

«Ми грали проти гарної команди: агресивної, фізично добре готової. Юрій Вірт вміє налаштовувати своїх підопічних. Очікували, що буде важка гра для нас, тому що суперник агресивно захищається. Потрібно було забити перший м’яч і тоді нам було б легше. 

Спочатку у нас це не вийшло, але в кінці першого тайму ми забили, і після цього команда почала вже грати спокійніше. Ну, а після другого голу гра була повністю під нашим контролем».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от SC Dnipro-1 official 🇺🇦 (@scdnipro1)

Також Кучер вважає, що Дніпро-1 мав забивати більше, але результатом задоволений.

«Ми повинні були забивати ще, але десь нам не щастило в атаці. Непогано сьогодні ми зіграли на стандартах, після яких вдавалося створювати моменти, та і з гри також могли забивати ще. 

Але є у нас результат 2:0, яким ми, звичайно, задоволені, адже для нас це важливі три очки», — сказав Кучер після перемоги над Вересом.  

У наступному турі чемпіонату України Дніпро-1 зустрінеться з Металістом 1925. Гра відбудеться 11-го вересня.