Рішення прийнято: в Європі назвали новий клуб Трубіна – про трансфер оголосять в найближчий час

Переглядів 17427
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
7 голосів
Рішення прийнято: в Європі назвали новий клуб Трубіна – про трансфер оголосять в найближчий час
Анатолій Трубін. Фото: Шахтар
Голкіпер збірної України та Шахтаря Анатолій Трубін близький до переходу у історичний топ-клуб. Сторони закривають останні деталі угоди Відома зарплатня українця.

Фіналіст минулого розіграшу Ліги чемпіонів міланський Інтер довгий час намагався підписати українського голкіпера Анатолія Трубіна, однак вимоги Шахтаря щодо суми трансферу стали для італійців перешкодою, яку вони не змогли подолати.

Проте, Трубін все одно є дуже близьким до того, щоб перейти у відомий європейський клуб.

За повідомленням видання TuttoMercatoWEB, лісабонська Бенфіка стане наступним пунктом призначення в кар'єрі основного воротаря збірної України.

Зазначається, що сторони закривають останні деталі цієї угоди, а про трансфер повинні оголосити офіційно вже найближчим часом.

Відомий інсайдер Ніколо Скіра у своєму твіттері підтвердив вищевказанну інформацію і додав, що контракт Трубіна з чемпіонами Португалії буде розрахований до 2028 року. Зарплатня українця у Бенфіці складе близько двох мільйонів євро на рік.

А відомий журналіст Фабріцио Романо розповів про фінансові умови між двома клубами.

  • 22-річний Трубін є вихованцем Шахтаря. За першу команду «гірників» Анатолій провів 94 матчі, в яких пропустив 94 голи та 38 разів відіграв «на нуль».
  • Портал Transfermarkt оцінює Анатолія у 22 мільйони євро.