Рівно шість років найрезультативнішій грі в історії між Динамо та Шахтарем: відео семи голів матчу

Переглядів 1822
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Рівно шість років найрезультативнішій грі в історії між Динамо та Шахтарем: відео семи голів матчу
Динамо проти Шахтаря. Фото: Google
12 грудня 2016 року на київському НСК «Олімпійський» відбувся 18 тур чемпіонату України, в якому Динамо Сергія Реброва приймало Шахтар Паулу Фонсеки.

Центральний матч туру на засніженій столичній арені став по-справжньому історичним, оскільки завершився неймовірною перемогою Шахтаря з рахунком 4:3. Вже на третій хвилині на табло горіли 1:1.

Тодішній форвард Динамо Жуніор Мораєс відкрив рахунок у матчі, але автогол голкіпера киян Артура Рудько відновив паритет.

У середині першого тайму Динамо знову вийшло вперед зусиллями Сергія Рибалки, але після перерви точні удари Фреда та Факундо Феррейри перевернули гру. Наприкінці матчу Євген Хачеріді відзначився автоголом, але Артем Бесєдін встиг відіграти один м'яч.

У результаті Шахтар відсвяткував тріумф у матчі, який став найрезультативнішим в історії протистоянь двох команд. Лише у сезонах 1966 та 1971 рахунок був ідентичним – в обох випадках перемога була за Динамо.

Зазначимо, що за підсумками кампанії 2016/17 чемпіоном став Шахтар, а Динамо після двох поспіль тріумфів в УПЛ опустилося на друге місце.