«Різник – гідна заміна Трубіну»: легенда Шахтаря розібрав гру голкіпера у Лізі чемпіонів

Переглядів 6946
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Різник – гідна заміна Трубіну»: легенда Шахтаря розібрав гру голкіпера у Лізі чемпіонів
Дмитро Різник. Фото: ФК Шахтар
Відомий український тренер Юрій Вірт видав порцію компліментів на адресу голкіпера Шахтаря Дмитра Різника, який видав сильний перформанс у матчі з Антверпеном (1:0).

Екс-наставник Вереса вважає, що Різник проти Антверпена проявив себе більш яскраво, ніж це було у тріумфальному поєдинку проти Барселони (1:0).

«У Різника в матчі проти Антверпена було більше роботи, аніж у грі з Барселоною.Ті епізоди, у яких треба було виручити – він виручав. Чим класні воротарі зараз? Так, вони ловлять свої м’ячі, які треба ловити, ну і в матчі 2−3 рази виручають команду». 

На думку Вірта, Шахтарю бракує концентрації у внутрішніх змаганнях.

«Це гідна заміна Трубіну. Але так як в Лізі чемпіонів треба грати кожного матчу. І в чемпіонаті, і в кубку. Тоді і виросте Різник у дуже класного воротаря. Є десь таке, що концентрація не така. На єврокубки футболісти максимально заряджені виходять, а в чемпіонаті України гірникам десь цього і бракує», – сказав Вірт для NV.

  • Шахтар провів п'ять поєдинків у Лізі чемпіонів, набрав дев'ять очок і займає третє місце в таблиці групи H.
  • Перемога над Порту на виїзді в заключному турі дасть змогу донецькій команді вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, суперника ж влаштує і нічия.