Роналду став футболістом Аль-Насру: гратиме у формі кольорів збірної України

Переглядів 1571
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Роналду став футболістом Аль-Насру: гратиме у формі кольорів збірної України
Футболка Роналду. Фото: Google
Кріштіану Роналду уклав угоду з аравійським Аль-Насром. В інтернеті вже шириться фотографія з новою футболкою Кріштіану, яка за кольорами має схожість з формаою української збірної.

Аль-Наср із Саудівської Аравії оформив трансфер зіркового португальського форварда Кріштіану Роналду. Про це повідомляє видання Al Arabiya. Угода між сторонами була укладена на два роки. В інтернеті вже гуляє фото майбутньої футболки Роналду з сімкою на спині. Цікаво, що кольори Аль-Насру мають схожість з формою збірної України.

У цьому сезоні Роналду зіграв за Манчестер Юнайтед 16 матчів, у яких він відзначився трьома голами та двома асистами. Також зі збірною Португалії Кріштіану дійшов до чвертьфіналу мундіалю.

Відомо, що Кріштіану Роналду довгий час чекав на пропозиції від клубів із Європи, але у підсумку прийняв запрошення від Аль-Насра, оскільки зрозумів, що гідних варіантів не надходило на його адресу.

Додамо, що Аль-Наср бере участь в азіатських кубках, де також грають Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка, а також Пахтакор колишнього форварда та тренера київського Динамо Максима Шацьких.