Російська футболістка назвала Мудрика плейбоєм: українець опублікував фотографію у формі Челсі

Переглядів 2506
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Російська футболістка назвала Мудрика плейбоєм: українець опублікував фотографію у формі Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Російська футболістка Еспаньйола Надія Карпова в коментарях під постом українського вінгера Челсі Михайла Мудрика, написала, що він є плейбоєм.

Український футболіст лондонського Челсі Михайло Мудрик у себе в інстаграмі запостив публікацію у формі Челсі та підписав її словами: «Не можу дочекатися початку. Приходьте робити Лондон синім».

Своїми лайками та коментарями відреагували на пост Мудрика офіційна сторінка Челсі, лідери лондонської команди Рахім Стерлінг та Мейсон Маунт, а також інші футболісти «аристократів».

Залишила також свій коментар і російська футболістка Еспаньйола Надія Карпова. 27-річна спортсменка написала «Який плейбой» під фотографією українського футболіста.

Надія Карпова є супротивником російського вторгнення в Україну. Свої погляди вона активно висловлює в Інстаграмі, де має понад 100 тисяч фоловерів. Також футболістка негативно ставиться до російської державної пропаганди.

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Додамо, що вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30). 

Зазначимо, що у лютому на Челсі чекають дуже цікаві поєдинки, в яких може себе проявити український футболіст Михайло Мудрик. Спочатку в рамках лондонського дербі команда українця зустрінеться з Фулгемом (03.02). Потім знову в дербі Челсі зіграє з Вест Гемом (11.02). Вже 15 лютого Мудрик та компанія на виїзді зустрінуться з дортмундською Боруссією в матчі Ліги чемпіонів. Також «аристократи» зіграють з Саутгемптоном (18.02) та з Тоттенгемом в рамках ще одного лондонського дербі (26.02).

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.