«Російський уряд впаде, коли ми приземлимося»: фанати Фенербахче відреагували на від'їзд команди до РФ

Переглядів 474
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Російський уряд впаде, коли ми приземлимося»: фанати Фенербахче відреагували на від'їзд команди до РФ
Вболівальники Фенербахче. Фото: Google
Вболівальники турецького Фенербахче відреагували на поїздку їх команди на літній турнір, що пройде в Росії. Більшість небайдужих фанатів не розуміє рішення власного керівництва.

У суботу, 8 липня, офіційний твіттер-акаунт Фенербахче опублікував відео на якому гравці команди збираються від'їжджати на турнір, що пройде в Росії.

Серед футболістів був помічений відомий боснійський нападник Едін Джеко. Раніше повідомлялося, що форвард відмовився їхати до країни-терориста.

Крім звичних «Come to Fenerbahce» та побажання удачі футболістам знайшлися ті, хто не розуміє рішення керівництва клубу їхати до РФ.

RgnGny: «Російський уряд впаде, коли ми приземлимося в Росії». 

Bhcdkifener: «Чому Росія? Вони ще воюють, нещодавно по вулицях ходили танки. Чи ми отримаємо спонсорську допомогу? Мені справді цікаво».

Ysfbgct: «Ви везете на фронт до Росії тих, хто не воює на полі? Практичний тренінг».

Mustafayrdmc11: «Ви збожеволіли їхати в Росію?».

Muhafazakrkomn1: «Напевно, я щось пропустив, але чому ми на зборах в Росії? Там триває війна, на яку реагує весь світ, заборонені всі спортивні заходи».

AtiAy83: «Навіщо їхати в Росію?».

  • Кубок PARI Прем'єр відбуватиметься з 1 по 15 липня в Санкт-Петербурзі.
  • Ще з іноземних клубів участь в турнірі приймають сербська Црвена Звезда та азербайджанський Нефтчі.
  • Минулий сезон Фенербахче закінчив на другому місці в турецькій Суперлізі, поступившись чемпіонством Галатасараю. Також «жовті канарки» вишли до 1/8 фіналу Ліги Європи, де поступилися майбутньому переможцю іспанській Севільї (1:2).