Ротань повідомив про домовленість щодо матчу молодіжної збірної України з європейським грандом

Переглядів 224
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Ротань повідомив про домовленість щодо матчу молодіжної збірної України з європейським грандом
Руслан Ротань Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань підбив підсумки навчально-тренувального збору в Грузії, де команда провела два контрольні поєдинки.

Синьо-жовті зіграла проти однолітків із Ізраїлю (1:1) та Грузії (1:1), надавши шанс групі футболістів дебютувати у команді U-21.

В коментарі пресслужбі УАФ Ротань також повідомив, що наступного року команда запланувала два контрольні матчі. 

«Тішить те, що за кордоном з’являється багато хлопців, які грають. Що стосується їхньої поїздки на Євро, то для всіх двері відчинено. Попереду в нас весняний збір, а влітку починається турнір. У всіх хлопців є час, аби показати себе, вони мають шанси потрапити на чемпіонат Європи.

На 27 березня є попередня домовленість щодо виїзного спарингу з італійцями. Щодо другого матчу йдуть перемовини, десь у районі Нового року визначимося із суперником».

За підсумками жеребкування Євро-2023 (U-21), яке відбулося 18 жовтня, молодіжна збірна України потрапила до групи В, де зустрінеться з Румунією, Іспанією та Хорватією. 

Наша команда розпочне свій шлях поєдинком проти Хорватії, який відбудеться 21 червня наступного року в румунському Бухаресті.