Ротань змінився у збірній України: Судаков відзначив підхід тренера у національній та молодіжній командах

Переглядів 996
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Ротань змінився у збірній України: Судаков відзначив підхід тренера у національній та молодіжній командах
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Півзахисник донецького Шахтаря та збірної України Георгій Судаков поділився своїм досвідом роботи під керівництвом Руслана Ротаня у національній та молодіжній командах країни.

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня веде підготовку до матчу відбору Євро-2024 з Англією.

Півзахисник синьо-жовтих Георгій Судаков заявив, що головна зміна Ротаня у тренуваннях є збільшення роботи на тактику. У молодіжці цьому компоненту приділяється менше часу на заняттях.

«Робота така сама, як і молодіжці, нічим не відрізняється. Це перші тренування Руслана Ротаня у збірній України, він хоче донести свої ідеї всім гравцям, тому більше на тактику налаштовані тренування».

За словами хавбека, у молодіжній збірній України гравці зіграніші, тому Ротань там не робить такого сильного акценту на тактику.

«Якщо говорити про молодіжку, то там теж є тактика, але там команда зіграніша і ми вже знаємо, що робити. Однак тренування однакові й немає нічого незвичайного у цьому плані», – сказав Судаков прес-службі УАФ.

Зазначимо, що Ротань є головним тренером молодіжної збірної України, а також очолює ФК Олександрія. Наприкінці лютого його було призначено виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України.

Нагадаємо, що 26 березня синьо-жовті зіграють матч відбору Євро-2024 з Англією. Поєдинок пройде в Лондоні на стадіоні «Уемблі» та розпочнеться о 19:00 за київським часом.