«Розглядаємо ці ігри, як підготовку»: Калитвинцев назвав суперників Полісся на зборах в Австрії

Переглядів 662
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Розглядаємо ці ігри, як підготовку»: Калитвинцев назвав суперників Полісся на зборах в Австрії
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Головний тренер дебютанта УПЛ житомирського Полісся Юрій Калитвинцев розповів про особливості навчально-тренувальних зборів команди в рамках підготовки до нового сезону.

Все йде за планом. Чітким й спланованим заздалегід. Так коротко можна охарактеризувати підготовку новачка УПЛ житомирського Полісся, якою сталевою рукою керує досвідчений наставник Юрій Калитвинцев.

«Для налагодження взаємозв’язку, для розуміння принципів потрібен час. Збори для того, щоб привести у відповідність фізичні кондиції і покращити їх, покращити взаєморозуміння в лініях, між лініями, відпрацювання оборони, відпрацювання атаки, відпрацювання переходу з однієї фази в іншу. 

Те, що було вчора — нас абсолютно не цікавить. На сьогодні — ми фактично починаємо з нуля. Але у нас кваліфіковані футболісти, вони здатні до навчання, тому я впевнений, що багато часу для засвоєння тих принципів, які ми їм пред’явимо, не знадобиться», — сказав Калитвинцев, пояснивши чим саме займається команда на зборах в Австрії.

Також наставник «вовків» назвав суперників Полісся в матчах з якими, він буде в ігрових умовах награвати схеми та перевіряти готовність та вміння насамперед новачків клубу.

«У нас запланована гра 30 червня з командою Першої ліги Капфенберг (2 ліга Австрії, — прим. «УФ»), 8 липня матч з прем’єрліговим віденським Рапідом, 12 липня першоліговий Хартберг, 15 липня в нас запланований матч з лідером Першої ліги Грацер АК. 

І на цьому у нас закінчуються ігри тут. Розглядаємо ці ігри, як підготовку», — наводить слова Калитвинцева офіційний сайт Полісся.

  • У першому товариському матчі на австрійський зборах Полісся програло румунському клубу Сепсі 0:1;
  • Після завершення закордонних зборів у планах житомирян проведення ще мінімум одного товариського матчу, який має відбутися 29 чи 30 липня.