Розгромна перемога не допомогла Реброву: українець не став тренером місяця в ОАЕ

Переглядів 35592
Артем Жилінський Артем Жилінський
11 голосів
Розгромна перемога не допомогла Реброву: українець не став тренером місяця в ОАЕ
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Професійна ліга Об'єднаних Арабських Еміратів оголосила переможців щомісячної премії «Кращі» за квітень. Серед претендентів був український тренер Сергій Ребров.

Ліга ОАЕ назвала переможців щомісячної нагороди ADNOC Pro League Best у категоріях «Найкращий гравець», «Найкращий воротар» та «Найкращий тренер» за квітень.

Найкращим тренером місяця став наставник Дібби Хассан Аль-Абдулі, який обійшов у голосуванні Сергія Реброва (Аль-Айн) та Арно Бюйтенвега (Аль-Ахда).

Нагадаємо, що на початку березня підопічні українського тренера розгромили Діббу з рахунком 3:0.

Найкращим гравцем квітня став нападник Аль-Айна Коджо Лаба, а найкращим голкіпером Халід Ейса (Аль-Айн), повідомляє офіційний сайт Ліги ОАЕ.

  • Команда Реброва продовжує боротьбу цього сезону за Кубок ліги, у півфіналі їм протистоятиме Аль-Наср Дубай (17 та 21 травня).
  • Також Аль-Айн за два тури до кінця ще зберігають шанси на тріумф у чемпіонаті ОАЕ – від лідера Аль-Ахлі вони відстають на три очки.
  • Найближчим туром Ліги ОАЕ команда українця зіграє на виїзді з клубом Аль-Васл. Поєдинок відбудеться сьомого травня та розпочнеться о 20:00 за київським часом.