«Розмовляв з Мудриком, коли він був у Барселоні»: Почеттіно відверто висловився про вінгера Челсі

Переглядів 1334
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Розмовляв з Мудриком, коли він був у Барселоні»: Почеттіно відверто висловився про вінгера Челсі
Михайло Мудрик та Маурісіо Почеттіно. Колаж «Український футбол»
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно розповів, як пройшла одна з перших розмов із українським вінгером Михайлом Мудриком.

Маурісіо Почеттіно заявив, що вже стиг поспілкуватися з багатьма гравцями Челсі і Мудрик не став виключенням. Наставник згадав перше спілкування із українцем. 

«Я дуже багато розмовляв з усіма гравцями. Я розмовляв із Мудриком, коли він був у Барселоні (Михайло відпочивав у Каталонії після участі на Євро-2023, – прим. «УФ»), і ми обмінювалися повідомленнями».

Почеттіно висловився щодо якостей Мудрика та назвав дві умови, які потрібно виконати вінгеру.

«Він дуже хороша людина, молодий хлопець із величезним потенціалом. Все, що нам потрібно – це заслужити довіру та впевненість у собі», – цитує Почеттіно журналіст Нізар Кінселла на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер.

  • За половину сезону у Лондоні Мудрик провів 17 матчів, в яких не зумів забити жодного голу, проте віддав дві результативні передачі.
  • Український футболіст перейшов до складу синіх у січні цього року із Шахтаря за рекордну для клубів УПЛ суму в 100 мільйонів євро разом із бонусами.
  • Контракт вінгера із Челсі розрахований до 2031 року.
  • У першому офіційному матчі Почеттіно на чолі Челсі прийматиме вдома Ліверпуль. Матч першого туру АПЛ між лондонцями та мерсисайдцями відбудеться у неділю, 13 серпня.
  • Минулого сезону Челсі посів 12 місце в англійській Прем'єр-лізі.