«Розмовляє англійською, розуміється на європейському стилі»: екс-динамівець Ленс сказав, чи може Ребров очолити топ-клуб

Переглядів 2617
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Розмовляє англійською, розуміється на європейському стилі»: екс-динамівець Ленс сказав, чи може Ребров очолити топ-клуб
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Джермейн Ленс висловився стосовно того, чи зможе Сергій Ребров очолити топ-команду Європи. На думку нідерландця, український тренер має багато позитивних рис.

Екс-вінгер київського Динамо Джеремейн Ленс висловив свою думку про те, чи зможе український спеціаліст Сергій Ребров реалізувати себе в топовій європейській команді у якості наставника.

«Ребров у топ-чемпіонатах як тренер? Чому ні? Розмовляє англійською, розуміється на європейському стилі. Але у футболі ніколи не можеш сказати на 100%. Можливо, він цього досягне одного разу», – сказав Ленс в інтерв’ю SportArena.

Також нідерландець висловив свою точку зору стосовно того, чи зможе Ребров очолити топову команду.

«Він був в Україні, згодом в Угорщині, потім Дубай або Саудівська Аравія. Коли маєш таку кар'єру, не схоже, що дійдеш Ювентуса, Барселони або чогось подібного», - додав Ленс.

Джермейн Ленс грав за Динамо у 2013-2015 роках. Сергій Ребров тренував Динамо у 2014-2017 роках.

Зазначимо, що Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка з 54 очками в активі посів друге місце в Прем'єр-лізі ОАЕ. Від першого місця, яке посів Шабаб, команда українців відстала на три бали.