«Розвиватимуть Трубіна на продаж»: ексголкіпер Шахтаря видав плани «гірників» щодо воротаря збірної України

Переглядів 3470
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Розвиватимуть Трубіна на продаж»: ексголкіпер Шахтаря видав плани «гірників» щодо воротаря збірної України
Анатолій Трубін. Фото: Google
Голкіпер Чорноморця Олексій Шевченко, «злив» дуже цікаву інформацію про колишнього конкурента за позицією у складі «гірників» Анатолія Трубіна.

Все що відбувається в Шахтарі, залишається в Шахтарі ... поки ти за нього граєш. 

Колишній голкіпер донецького клубу Олексій Шевченко, який нині захищає кольори одеського Чорноморця, відверто розповів, що змушений був піти з команди, бо йому там, прямо кажучи – нічого не світило, через присутність у клубі Анатолія Трубіна

«Я тренувався з найкращими гравцями України, а то й Європи. В нас були іноземні футболісти, бразильці. Я прогресував у Шахтарі щодня.

У Шахтарі вирішили, що розвиватимуть Анатолія Трубіна на продаж. Тренери мені про це повідомили», – сказав Шевченко в ефірі ютуб-каналу Чорноморця.

  • Олексій Шевченко приєднався до Чорноморця у статусі вільного агента.
  • Донецький клуб вирішив не продовжувати контракт з голкіпером, який чекав на свій шанс у складі «гірників» п'ять років.
  • В це міжсезоння інтерес до Трубіна вже проявляли представники італійського Інтера та англійських Челсі і Манчестер Сіті. 
  • В сезоні 2022/2023 Анатолій зіграв 38 матчів за Шахтар: пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює вартість українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.