Рух сенсаційно очолив турнірну таблицю УПЛ: Полісся програло львів’янам на своєму полі

Переглядів 7477
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Рух сенсаційно очолив турнірну таблицю УПЛ: Полісся програло львів’янам на своєму полі
Полісся - ФК Рух. Фото: УПЛ
У матчі третього туру Української Прем'єр-ліги житомирське Полліся приймало львівський Рух. Поєдинок закінчився мінімальною перемогою львівської команди.

Житомирська команда впевнено розпочала зустріч і одразу мала нагоду забити. Після штрафного, що заробив Макуана, навісив Смоляков і Чоботенко бив головою - Ледвій витягнув з лівого нижнього кута!

Полісся не збавляло темп, але не реалізовувало свої моменти. Мустафаєв протягнув, Назаренко віддав на Будківського, а тому влучно пробити завадив Макуана. Сталося непорозуміння.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0

У другому таймі було значно більше небезпечних епізодів. Спочатку Кравченко прострілював з правого флангу, захисники не зуміли вибити і Макуана в дотик бив метрів з 15 - в руки Ледвію.

Потім Климчук обіграв на швидкості суперника і з лівого кута штрафного влучив у сітку не з того боку, якого йому хотілося. Рух мав ще один стовідсотковий момент. Бойко врятував після навісу справа та удару Сапуги головою впритул.

Все-таки Рух дотиснув опонентів. Після подачі з лівого флангу Климчука Квасниця з правого кута воротарського низом пробив у протилежний кут воріт Бойка. Рахунок став 1:0.

Фінальний свисток зафіксував третю поспіль перемогу Руха.

  • Полісся у наступному турі зустрінеться з ЛНЗ
  • А Рух прийматиме ковалівський Колос.
  • За підсумками туру Полісся посідає десяту сходинку з трьома очками, а львівська команда знаходиться на першому місці з дев'ятьма балами.