Руслан РОТАНЬ «Потрібно прийняти результат такий, який він є»

Переглядів 204
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Після матчу капітан «Дніпра» перебував явно не в найкращому настрої, однак ухилятися від спілкування зі ЗМІ не став

— Навіть не знаю, що сказати, — зіт­хає після матчу Руслан. — Якийсь не наш тиждень. Неприємний осад залишився після вояжу до Луганська. Украй прикра для нас поразка від «Зорі», та й сьогодні результат не дуже приємний для нас.

— Як налаштовувалися на матч, знаючи, що він складатиметься з одного тайму?

— Матч справді був незвичний для нас. Тривав аж два місяці. Одверто кажучи, той настрій, що панував у першому таймі, був сьогодні трохи іншим. Можливо, в плані психології щось було в нас не так. Десь перегоріли…

— Емоційність Хуанде Рамоса здивувала всіх. Чим пояснити таку реакцію вашого тренера?

— Емоційність Містера можна зрозуміти. Ставлення має бути однакове до всіх. А в нас виходить так, що одним на полі дозволено все, іншим — нічого. Ми повинні були, як метелики, літати над ними. Добре, що матч дограли в рівних складах.

— Прокоментуйте епізод, коли на полі ледь не зчинилася бійка, а ви опинилися на газоні?

— Цей легіонер «Металіста» (Дієго Соуза. — О. П.) просто не відчуває землі під ногами. Нехай він мене штовхнув у обличчя, але якщо ти не поважаєш головного тренера суперника!.. Людина старша за тебе, тренер, а він підходить і штовхається. Це неповага. Про які людські риси тут можна говорити? Це нахабні хлопці, напевне, в них тільки долари в голові, а про людяність мова взагалі не йде. Упевнений: якби з нашого боку було таке, вигнали би з поля зразу.

— Під завісу матчу ви більше атакували, можливо, «Дніпру» мало було 45 хвилин? Якби матч тривав довше, ви могли б якось змінити його хід?

— Уже немає сенсу про це говорити. Потрібно прийняти результат такий, який він є. Звичайно, хотілося піти на зимову перерву в позитивному настрої, але трапилося те, що трапилося. Це неприємно, але ми повинні тримати удар. Повірте, ми не здамося, все ще попереду.

Олександр ПЕТРОВ.

X