«Руслан в Аталанті не почувався своїм»: дружина Малиновського пояснила вибір футболіста на користь Марселя

Переглядів 2271
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Руслан в Аталанті не почувався своїм»: дружина Малиновського пояснила вибір футболіста на користь Марселя
Руслан та Роксана Малиновські. Фото: Аталанта
Роксана Малиновська, дружина футболіста Марселя та збірної України Руслана Малиновського, прокоментувала його переїзд до французької Ліги 1.

Малиновська зізналася, що останні місяці Руслана в Аталанті були вкрай непростими, а Марсель був найбільш наполегливим у бажанні запросити лідера збірної України до себе.

«Насамперед для мене дуже важливо, щоби була класна команда, колектив, і щоб Руслан відчував там себе потрібним, щоб він грав, мав досвід і зростав. Дуже помітно, що вони чекали на цей трансфер, що це гравець, якого вони хотіли, який підходить тренеру. Трансфер для них був важливим».

За словами Роксани, натягнуті стосунки з головним тренером Аталанти Джан П'єро Гасперіні не найкраще впливали на настрій гравця, проте тепер все інакше.

«Руслан зараз і місяць тому – дві різні людини. Я вже звикла, що останні два-три місяці він був сумним. Не тому, що він не грав, а може, він не відчував себе частиною колективу, бо це було в Генці чи зараз у Марселі», – сказала Малиновська у програмі Футбол TIME.

29-річний Маліновський виступав за Аталанту з літа 2019 року і за цей час провів у складі італійської команди 143 матчі, в яких забив 30 голів та зробив 28 результативних передач.

Українець взимку приєднався до Марселя на правах оренди з опцією викупу за десять мільйонів євро. Угода французького клубу з Малиновським діятиме до літа 2027 року.

X