«Сандерленд готовий надати»: Русин назвав проблему, яка його очікує в англійському клубі

Переглядів 1725
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Сандерленд готовий надати»: Русин назвав проблему, яка його очікує в англійському клубі
Назарій Русин. Фото: ФК Зоря
Український форвард Назарій Русин, який нещодавно став гравцем англійського Сандерленда, детальніше розповів про проблему, яка може завадити швидко адаптуватися.

Новачок Сандерленда Назарій Русин сказав, що він погано говорить англійською і має вчити мову. Також форвард заявив, що у нього в клубі буде перекладач і згадав українського футболіста, який допоможе йому адаптуватися швидше. 

«У мене не ідеальна англійська мова. Скажу, що у мене погана англійська мова. Я вже маю вчити. Сандерленд готовий надати мені перекладача у перший місяць, щоб мені було краще.

У Сандерленді є український футболіст Тімур (Тімур Тутєров, гравець молодіжної команди Сандерленда - прим. УФ). Він допоможе мені з адаптацією», - сказав Русин.

  • Русин був футболістом Зорі з 2022 року. До луганського клубу він виступав за київське Динамо, Дніпро-1, одеський Чорноморець та польську Легію.
  • Він провів 49 матчів за Зорю, забив 21 гол та віддав десять результативних передач. Також він відіграв 41 матч за Динамо (дев’ять голів, три асисти).
  • У поточному сезоні Назарій зіграв за луганців два матчі та відзначився голом у ворота львівського Руха.
  • У молодіжній команді «чорних котів» грає 18-річний український нападник Тімур Тутєров.
  • 18-річний Тутєров у другій частині минулого сезону був заявлений за Сандерленд U-21, за який провів один матч і забив один м'яч.