Сергій ВЕТРЕННИКОВ: «УСЕ МАЄ ВИРІШИТИСЯ ДО МАТЧУ З «ВОЛИННЮ»

Переглядів 169
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Адміністратор СК «Таврія» серйозних проблем не приховує

— Сергію Юрійовичу, події довкола вашого клубу не перестають дивувати, ще й майже завжди — негативно.

— Не хочу нічого приховувати, заперечувати й робити вигляд, що все — нормально, ніби проблем не існує. Є так, як є. Проте поки що інформація, котра у вас, як здогадуюся, наявна, то лише розмови.

— Про «наявну в мене інформацію»: то це правда, що «Таврії» можуть ще на два роки продовжити трансферну дискваліфікацію?

— Правда. На даний момент ми, повірте, робимо все нам підвладне, щоби «розкермувати» нинішній стан справ. Тому з оптимізмом дивимося в завтрашній день.

— Але ж даруйте, як таке може взагалі бути?! Ваш СК мав цілий рік для того, щоби позбутися проб­лем, натомість ви, скидається на те, лише нові набуваєте!

— По-перше, ми, тобто — теперішнє керівництво, прийшли вже, можна сказати, гасити пожежу, адже наламали дров іще до нас! По-друге, знову наголошую: давайте не робити передчасних висновків: наразі ситуація перебуває в стадії вирішення.

— А коли вона таки «розкермується»?

— Вірю, що до нашої домашньої зустрічі з «Волинню» (відбудеться в неділю, 24 листопада. — В. Б.). Це, до слова, дуже добре, що тепер у нашому чемпіонаті виникла пауза: маємо змогу спокійно попрацювати й залагодити проблеми.

— А як щодо ситуації з румуном Бурдужаном?

— Ми його заявили, проте допоки він грати за нас не може.

— Нічого не розумію, полтергейст якийсь…

— Та ні, просто «Таврія» поки що не розрахувалася за нього.

— Звісно, неправильно лізти у чужу кишеню, проте: коли ж розрахуєтеся? І чи взагалі розрахуєтеся?

— Сподіваємося, до матчу з луцькою командою отримаєте позитивні новини. Я майже впевнений: із «Волинню» Бурдужан гратиме.

— Відійшовши трохи вбік: минулого номера в «УФ» вийшло інтерв’ю з екс-тренером алчевської «Сталі» Анатолієм Волобуєвим, який вважає, що в «Таврії» намітився прогрес — порівняно з початком сезону. У результатах і навіть у грі.

— Можу погодитися, проте тільки частково. Певні зсуви справді очевидні, проте їх треба підтверджувати результатами, очками. Розумієте, ми просто здобули залікові бали в двох останніх зустрічах — і все, тому робити масштабні висновки на цій основі — зарано… Пов­торюся: нам потрібні очки, ми надто багато розгубили в першій третині чемпіонату — на такому тлі навіть нульова нічия видається «прогресом»!

Володимир БАНЯС.