Серйозна боротьба за легіонера Динамо: три клуби претендують на бразильського хавбека

Переглядів 8086
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Серйозна боротьба за легіонера Динамо: три клуби претендують на бразильського хавбека
Вітіньо. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Вітіньо, який виступає на правах оренди за бразильський Атлетіко Паранаенсе, має великий попит на своїй батьківщині.

Після початку повномасштабної війни в Україні Вітіньо покинув розташування біло-синіх і повернувся до рідного Атлетіко Паранаенсе, з яким підписав орендний договір до 30 червня 2023 року, скориставшись правилом ФІФА про припинення контрактів легіонерів з УПЛ.

Атлетіко Паранаенсе найближчим часом збирається провести переговори з керівництвом Динамо щодо повноцінного викупу у киян контракту 23-річного вінгера.

Як повідомляє Globoesporte, червоно-чорні не є єдиним клубом із Бразилії, який виявляє інтерес до викупу Вітіньо. Також на гравця претендують Васко да Гама та Флуміненсе, які виходили на зв'язок із представниками футболіста, щоб обговорити можливість проведення операції.

Минулого сезону 23-річний гравець провів за «ураган» 35 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився двома голами та двома асистами. Нагадаємо, що Вітіньо переїхав до України влітку 2021 року за шість мільйонів євро. Наразі він оцінюється порталом Transfermarkt у п'ять мільйонів.