Setanta Sports припинила контракт з УПЛ: офіційна заява транслятора матчів чемпіонату України

Переглядів 3034
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Setanta Sports припинила контракт з УПЛ: офіційна заява транслятора матчів чемпіонату України
Setanta Sports та УПЛ. Фото: УПЛ
Всі зобов’язання в рамках угоди з українською Премʼєр-Лігою будуть виконані Setanta Sports в повному обсязі до кінця цього сезону.

Компанія Setanta Sports зробила офіційну заяву щодо щодо припинення контракту з українською Премʼєр-Лігою.

«Дякуємо клубам, які передали права та підтримали Setanta Sports і УПЛ в намаганні створити єдиний пул. Однак, в рамках угоди з лігою Setanta Sports не змогла повною мірою скористатися медіаправами: деякі клуби не передали УПЛ права на трансляцію організованих та зіграних ними матчів».

Також в заяві говориться, що Setanta Sports не буде продовжувати контракт з УПЛ, але готова обговорити нові умови співпраці.

«Враховуючи вищесказане, Setanta Sports прийняла рішення не продовжувати угоду з УПЛ, але залишається відкритою для партнерства. Ми готові обговорити нові умови співпраці, які базуватимуться на справедливості й дотриманні всіх норм регламенту ліги та законів України».

В Setanta Sports заявили, що всі зобов’язання будуть виконані в повному обсязі до кінця сезону.

«Ми впевненні, що можна знайти компроміс, з яким всі сторони будуть задоволені угодою. Як ми зазначили, Setanta Sports – це трансляції в 15 країнах. І ми продовжимо популяризувати клуби УПЛ та їхніх гравців далеко за межами України, якщо зможемо досягти відповідних домовленостей.

Всі зобов’язання в рамках угоди з УПЛ будуть виконані Setanta Sports в повному обсязі до кінця сезону».

Влітку 2022 року учасники УПЛ оголосили про створення єдиного телевізійного пулу. Тендер на медіаправа виграла компанія Setanta Sports, яка стала офіційним транслятором матчів чемпіонату України. 

Проте п'ять учасників УПЛ (Динамо, Дніпро-1, Зоря, Металіст та Рух) відмовилися передавати свої медіаправа Сетанті і транслюють свої домашні матчі на ресурсах «1+1».