«Шахтар досяг свого і отримав 100 мільйонів»: журналіст пояснив, чому Мудрик не перейшов в Арсенал

Переглядів 2638
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Шахтар досяг свого і отримав 100 мільйонів»: журналіст пояснив, чому Мудрик не перейшов в Арсенал
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко висловився про перехід вінгера національної збірної України Михайла Мудрика з Шахтаря до Челсі.

15 січня Мудрик підписав контракт з «аристократами» та після владнання формальностей спостерігав за грою нових одноклубників в матчі 20-го туру АПЛ проти Кристал Пелас (1:0).

Бойко в історії з Мудриком наводить приклад з класичної української літератури.

«Шахтар досяг свого і продав Мудрика за 100 мільйонів. Навіщо Челсі Мудрик? Тому що він талановитий футболіст, і вони його можуть придбати. Все ж таки знають класичну українську літературу, де жінці не завжди вдавалося виходити заміж за коханого, частіше – за багатого», – наголосив журналіст.

Бойко не береться прогнозувати майбутнє Мудрика у Челсі, який намагається подолати період турбулентності.

«Що стосується перспектив Мудрика в Челсі, то там зараз настільки великий хаос, що легше говорити про перспективи закінчення війни», – написав Бойко в Telegram.

Мудрик після підписання контракту з Челсі заявив, що Челсі є привабливим проектом для подальшого розвитку українця. Лондонці не пошкодували виплатити Шахтарю 70 мільйонів євро плюс 30 млн в якості бонусів.

Потенційний дебют Мудрика в Челсі може відбутися 21 січня. Команда Грема Поттера в стартовому матчі 21-го туру АПЛ гратиме проти Ліверпуля. 

X