Шахтар і Верес домовилися про рокіровку матчів: стала відома причина

Переглядів 638
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар і Верес домовилися про рокіровку матчів: стала відома причина
Фото: УПЛ
Рівненський Верес звернувся до донецького Шахтаря з проханням провести рокіровку поєдинків у календарі української Прем'єр-ліги. «Гірники» прийняли таку пропозицію.

Матч 12-го туру української Прем'єр-ліги, в якому Верес мав приймати Шахтар, стане домашнім для донецького клубу та відбудеться на «Арені Львів» у середу, 9 листопада.

Про причини такого рішення в інтерв'ю клубній пресслужбі розповів генеральний директор рівнян Антон Назарук.

«Ми звернулися до обласної військової адміністрації та рівненської міськради з проханням дозволити проведення матчу з глядачами у кількості, яка відповідає місцям у бомбосховищах поряд зі стадіоном.

Але зараз рішення не ухвалено. Верес робить усе можливе, аби рівненські вболівальники потрапили на трибуни. А вже навесні, у 27-му турі, Шахтар відвідає Рівне».

Матч 12-го туру української Прем'єр-ліги між Шахтарем та Вересом відбудеться у середу, 9 листопада, на «Арені Львів» та розпочнеться о 15:00.

На даний момент «гірники» посідають друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 23 очки у дев'яти матчах. Верес розташувався на п'ятому рядку, маючи у своєму активі 17 очок.