Шахтар і Верес оштрафовані УАФ: відома причина та сума штрафу

Переглядів 1555
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Шахтар і Верес оштрафовані УАФ: відома причина та сума штрафу
Уболівальники Вереса. Фото Верес
Українські клуби отримали покарання від УАФ за порушення правил проведення матчів чемпіонату України - вони допустили вболівальників на свої матчі, порушивши заборону.

Однією з умов для відновлення чемпіонату України з футболу під час війни - було порожні трибуни. Таке обмеження встановили через небезпеку ракетних обстрілів і відсутність великих бомбосховищ біля стадіонів.

Але не всі клуби дотримуються цих обмежень. Як повідомляє сайт УАФ, за порушення регламенту УПЛ і додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професійних футбольних клубів в умовах воєнного стану був покараний Шахтар.

Шахтар під час матчу 24-го туру з Минаєм допустив на трибуни вболівальників, за що отримали штраф у розмірі 15 тисяч гривень. Таке ж порушення допустив і Верес під час поєдинку 25-го туру з Колосом. Оскільки для рівненського клубу це було вже повторне покарання, їх оштрафували на 20 тисяч гривень.

Варто зазначити, що всі штрафи сплачені за рішенням КДК та апеляційного комітету УАФ переводяться на платформу United24.