Шахтар може підсилитися франкомовним талантом: деталі потенційного трансферу

Переглядів 731
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Шахтар може підсилитися франкомовним талантом: деталі потенційного трансферу
Гравці Шахтаря радіють переможній серії пенальті в матчі Ліги Європи з Ренном. Фото: Google
Шахтар Донецьк шукає підсилення. «Гірники» можуть укласти угоду з молодим франкомовним вінгером. Але, судячи з усього, трансфер відбудеться, коли гравцю виповниться 18 років.

Донецький Шахтар може підписати контракт з невідомим 17-річним півзахисником. Про це повідомляє ТаТоТаке.

За інформацією джерела, цей футболіст був присутній на кількох матчах «гірників» в УПЛ. Мається на увазі франкомовний вінгер. Відомо, що це не обов'язково француз.

Йому 17 років і саме через вік донеччани не можуть офіційно оформити підписання контракту з ним. Там є деякі юридичні моменти і тому Шахтар чекає, коли гравцю виповниться 18 років.

Є ще один нюанс майбутнього трансферу – футболіста «гірникам» знайшов екс-помічник Роберто Де Дзербі італієць Сальваторе Монако (Саса).

Стосовно Сальваторе Монако відомо, що раніше цей фахівець попрацював під керівництвом Де Дзербі у Шахтарі, потім пішов з ним до англійського Брайтона, але нещодавно залишив клуб АПЛ і повернувся до табору «гірників» на посаду керівника скаутської служби, де він замінив Жозе Боту.

Додамо, що Шахтар з 53 очками лідирує в УПЛ, випереджаючи на п'ять балів другий Дніпро-1, який ще має гру в запасі. Третя Зоря з 46 очками в своєму активі іде третьою. Динамо з 41 балом посідає четверту позицію в чемпіонаті України.