Шахтар може втратити основного голкіпера: Трубін не має наміру продовжувати контракт з «гірниками»

Переглядів 2759
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Шахтар може втратити основного голкіпера: Трубін не має наміру продовжувати контракт з «гірниками»
Анатолій Трубін. Фото: Google
Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін після завершення чемпіонату УПЛ може залишити розташування донецького клубу. У нього є варіанти продовження кар'єри у Європі.

Воротар національної збірної України і донецького Шахтаря Анатолій Трубін не хоче й надалі виступати за «гірників»! Резонансну новину повідомив ведучий Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми Циганик Live.

«Чи піде Трубін із «Шахтаря» влітку? Дивіться, Трубін відмовляється підписувати контракт із «Шахтарем». Мені дивна це історія, тому що я вважаю, що «Шахтар» зробив для Трубіна більше, ніж Трубін для «Шахтаря».

Циганик припускає, що на Трубіна можуть тиснути люди, які представляють його інтереси.

«Його агенти, вони поки що накручують і говорять про те щоб він не підписував контракт. Є варіанти якісь в Іспанії і взимку у нього закінчується контракт, тобто у нього ще рік контракту і влітку цілком можливо, що «Шахтар» надумає його продати. Якщо не вдасться його продати, то взимку він може піти безкоштовно».

Однак ключовою буде позиція самого гравця, впевнений Циганик.

«Думаю, що «Шахтар» зробить усе можливе для того щоб продати або перепідписати Трубіна. Все залежить від того чи захоче Трубін залишитися у «Шахтарі». Поки що він не хоче».

Цьогоріч у складі донецького Шахтаря Анатолій Трубін провів 35 матчів у всіх турнірах (25 ігор в УПЛ, 10 в єврокубках).

 

X