Шахтар надурив усі клуби УПЛ? Андріюк розповів подробиці про історію з купівлею фургонів VAR

Переглядів 11106
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
7 голосів
Шахтар надурив усі клуби УПЛ? Андріюк розповів подробиці про історію з купівлею фургонів VAR
Костянтин Андріюк. Фото: Google
Відомий український журналіст Костянтин Андріюк поставив під сумнів благі наміри керівників Шахтаря Даріо Срна та Сергія Палкіна, які заявили про купівлю двох фургонів VAR.

Костянтин Андріюк у власному телеграм каналі оприлюднив публікацію про благодійні акції від донецького Шахтаря.

Нагадаємо, що в червні 2022 року на своєму офіційному сайті Шахтар повідомив, що президент клубу Рінат Ахметов вирішив надати 60 мільйонів гривень фінансової допомоги українському футболу.

Відомий український журналіст вважає, що після того, як керівники «гірників» зрозуміли, що мають всі шанси втратити чемпіонство та призові від УЄФА передумали дійсно допомагати іншим клубам.

«Шахтар раптом забацався благодійником укр. футболу і купує 2 фургони VAR та дарує їх УАФ. Є підозра, що боси Шахтаря Палкін та Срна уср....струхонули, що програють чемпіонство і 40 млн євро призових у ГТ ЛЧ. Як доказ, на прошахтарівському ресурсі Терикон викотили сюж, де мочать всіх навколо з криками: «Убивають Шахтар!»

Андріюк ставить логічне запитання: виходить, що Шахтар, який обіцяв виділити 60 млн грн на підтримку українського футболу надурив клуби УПЛ?

«Далі стежте за руками!

  • Червень 2022, Ахметов обіцяє 60 млн грн на підтримку укр. футболу.
  • Травень 2023, Палкін купує 2 фургони ВАР за ті ж 60 млн грн.

Тобто виходить Шахтар надурив усі клуби УПЛ? Яким він пообіцяв ці гроші, а тепер вони їдуть на що? Щоб арбітрам у решті матчах було легше приймати рішення?», - написав у своєму телеграм каналі Андріюк.

Журналіст зазначив, що на нас чекає незабутня розв'язка чемпіонату. Проте дивитимемося ми не футбол, а наш «неупереджений» арбітраж. 

Наступний матч Шахтар проведе з Інгульцем у Львові 13 травня о 17:00.