Шахтар не буде продовжувати угоду з оборонцем: відомо ким «гірники» планують замінити захисника

Переглядів 2863
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Шахтар не буде продовжувати угоду з оборонцем: відомо ким «гірники» планують замінити захисника
Сергій Кривцов. Фото: Шахтар
Донецький Шахтар планує омолодити центр своєї оборони, повернувши до команди ще одного екс-футболіста. При цьому невдовзі команду може залишити один із її ветеранів.

Шахтар не планує продовжувати контракт зі своїм 31-річним центральним захисником Сергієм Кривцовим, який спливає влітку наступного року. Про це повідомляє телеграм-канал Zorya Londonsk.

Нагадаємо, що Кривцов виступає за Шахтар з 2010 року і провів за команду вже 224 поєдинки у всіх турнірах, вигравши 17 трофеїв.

При цьому, як повідомляє джерело, клуб має намір повернути свого вихованця – 22-річного Максима Таловерова. Права на гравця належать чеській Славії, проте він на правах оренди виступає за Слован. Таловер також є центральним захисником.

Таловерів є лише одним із кандидатів на заміну позиції у центрі оборони, проте джерело не уточнює, коли саме Шахтар планує запрошувати до команди нового захисника: взимку, чи вже влітку.

Зазначимо, що Таловерів родом із Донецька і розпочинав свій шлях у великому футболі з академії Шахтаря у 2015 році, проте не зміг дорости до рівня першої команди. Його контракт із нинішнім клубом розрахований до грудня 2026 року.

У поточному сезоні Таловерів зіграв за Слован 16 матчів, у яких забив два голи. Авторитетний портал Трансфермаркт оцінює гравця у 750 тисяч євро.

X