Шахтар оголосив про перехід Зубкова: відомі деталі контракту українця

Переглядів 488
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Шахтар оголосив про перехід Зубкова: відомі деталі контракту українця
Олександр Зубков, фото: ФК Ференцварош
Півзахисник збірної України Олександр Зубков завершив свій трансфер до Шахтаря, покинувши Ференцварош, який перестав бачити в футболістові гравця основного складу.

26-річний українець офіційно повернувся до рідного клубу. Зубков підписав з Шахтерем контракт, розрахований до літа 2027 року, повідомляє клубна пресс-служба.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ProStar @football (@prostaragency)

Таким чином Олександр після трьох років виступів покидає Ференцварош, з яким він тричі ставав чемпіоном Угорщини. Всього за столичну команду Зубков провів 110 матчів, забивши 19 м’ячів і віддавши 23 асисти. В цьому сезоні вінгер не потрапив у заявку на жоден матч Ференцвароша.

Зубков являється вихованецем «гірників». У складі Шахтаря U-19 гравець у 2015 році виходив до фіналу Юнацької ліги УЄФА. У основній команді донетчан дебютував 23 вересня 2015 року, всього провів за «гірників» 23 матчі.

Сезон 2018/2019 Зубков провів у Маріуполі, де зіграв у 22 матчах (вісім м’ячів, три асисти). 7 жовтня 2020 року лівий вінгер дебютував у складі національної збірної України, за яку провів 21 матч.

X