Шахтар оголосив про свою нову базу: «гірники» недовго будуть гостювати

Переглядів 291
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Шахтар оголосив про свою нову базу: «гірники» недовго будуть гостювати
Тренувальна база Легії, фото: ФК Шахтар
Шахтар підписав договір про оренду тренувального центру Легії. На базі варшавського клубу команда Ігора Йовічевіча буде знаходитись з серпня по листопад.

«Гірники» будуть готуватись до матчів группового етапу Ліги чемпіонів і осінньої частини УПЛ у Варшаві. Помаранчево-чорні домовилися про оренду бази Легії, повідомляє пресс-служба Шахтаря.

Раніше директор зі стратегії та комунікацій донецького клубу Юрій Свиридов розповів, що команда планує грати матчі чемпіонату України у Києві та у Львові, а поєдинки Ліги чемпіонів проводитиме на варшавському стадіоні Війська Польського ім. Юзефа Пілсудського.

Арена, яка є домашньою для Легії, вміщує 32 тисячі осіб. 8-10 серпня клуб планує розпочати продаж квитків на три домашні поєдинки у найпрестижнішому евротурнірі.

Шахтар із 2014 року не проводить домашні ігри у Донецьку. «Гірники» протягом восьми років проводили матчі на чотирьох різних стадіонах («Арена-Львів», «ОСК Металіст», НСК «Олімпійський», НТК ім. Баннікова).

Новий сезон УПЛ стартує 23 серпня, а груповий раунд Ліги чемпіонів розпочнеться 6 вересня. Своїх суперників з ЛЧ Шахтар дізнається після жеребкування, яке відбудеться 25 серпня.