Шахтар проти Феєнорда: де і коли в Україні дивитись матч 1/8 фіналу Ліги Європи за участі «гірників»

Переглядів 24758
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Шахтар проти Феєнорда: де і коли в Україні дивитись матч 1/8 фіналу Ліги Європи за участі «гірників»
Шахтар проти Феєнорда. Фото: Google
Завтра, 9 березня, донецький Шахтар зіграє з нідерландським Феєнордом у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Букмекери визначились із фаворитом протистояння.

У четвер, 9 березня, Шахтар зіграє проти Феєнорда у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи на стадіоні Війська Польського у Варшаві. Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Переглянути гру Шахтаря та Феєнорда можна буде у прямій трансляції на відеосервісі Megogo (підписка «Максимальна») та її стрімінговому каналі Megogo Футбол 1. Він також доступний на платформі Volia TV.

Аналітики контори Favbet визначилися з фаворитом першої зустрічі та протистояння загалом. На думку букмекерів, Феєнорд має більше шансів на перемогу в першій грі – 2.34. На Шахтар можна поставити з коефіцієнтом 3.1. Нічия оцінюється о 3.55.

Букмекери не сумніваються, що у чвертьфіналі Ліги Європи пройде голландська команда. На успіх Феєнорда за підсумками двох матчів можна поставити з коефіцієнтом у 1.4. Шанси команди Ігора Йовічевіча відчутно нижче – 3.15.