Шахтар – Реал: де та по якому каналу дивитись матч Ліги чемпіонів

Переглядів 1384
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар – Реал: де та по якому каналу дивитись матч Ліги чемпіонів
Матч Реал – Шахтар. Фото: ФК Реал
Сьогодні, 11 жовтня, Шахтар проведе матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів 2022/2023. Черговим суперником команди Ігора Йовічевіча стане Реал.

Після трьох зіграних матчів Шахтар посідає друге місце у групі F, набравши чотири очки. Реал лідирує, маючи дев’ять очок в активі.

ДЕ ДИВИТИСЯ МАТЧ

Пряма трансляція поєдинку третього туру групової стадії Ліги чемпіонів Шахтар – Реал запланована на сервісі MEGOGO (ТК MEGOGO Футбол Перший), а також платформі Volia TV.

ДЕ ПРОЙДЕ МАТЧ

Зустріч відбудеться у Варшаві на стадіоні Війська Польського імені Юзефа Пілсудського. Арена, відкрита в 1930 році і вміщає 31 800, є домашньою для «гірників» нинішнього єврокубкового сезону.

КОТУВАННЯ БУКМЕКЕРІВ

Аналітики букмекери контори Favbet надають перевагу Реалу. На перемогу мадридської команди можна поставити з коефіцієнтом 1.44. Виграш «гірників» оцінюється в 8.00. На нічию виставлено коефіцієнт 5.40.

ІСТОРІЯ ВЗАЄМОВІДНОСИН

Реал виграв у Шахтаря обидва матчі на торішньому груповому етапі - 5:0 у Києві та 2:1 у Мадриді.

Шахтар стартував у Лізі чемпіонів-2020/21 із сенсаційної перемоги в Мадриді, причому до перерви гості вели 3:0 - відзначилися Тете, Рафаель Варан (автогол) та Манор Соломон. Шахтар утримав переможний рахунок, незважаючи на голи Луки Модріча та Вінісіуса Жуніора у другому таймі.

Потім Шахтар узяв гору в Києві, де по м'ячу забили Дентіньо та Соломон.

Суперники також зустрічалися на груповому етапі в сезоні 2015/16, і Реал тоді виграв обидва матчі: 4:0 вдома та 4:3 у гостях.

Нагадаємо, що минулого тижня Реал на своєму полі обіграв Шахтар з рахунком 2:1.