«Шахтар став ангелом милосердя в пораненій битвами Україні»: англійці присвятили статтю «гірникам»

Переглядів 2557
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Шахтар став ангелом милосердя в пораненій битвами Україні»: англійці присвятили статтю «гірникам»
Фото: Mirror
Британська преса в особі The Mirror присвятила статтю донецькому Шахтарю, його ролі в реабілітації українських військових і допомозі дітям-сиротам.

Англійські журналісти в The Mirror відзначили внесок Шахтаря в допомогу своєму народу в боротьбі з російськими окупантами. У статті розповідається про допомогу керівництва «гірників» у проходженні реабілітації пораненим українським воїнам і дітям, які втратили батьків, а також відзначається патріотична позиція босів клубу.

«Змушений тікати зі своєї «Донбас Арени» і грати домашні ігри за понад 720 км до Києва - не кажучи вже про «домашні» ігри Ліги Чемпіонів у «вигнанні» в Польщі, донецький Шахтар став ангелом милосердя в пораненій битвами Україні», - написано в статті. 

Британські журналісти розповіли, що гравці Шахтаря жертвують частину своєї заробітної плати на фінансування серйозної операції за кордоном для тяжкопоранених військовослужбовців.

Шахтар ще допомагає знаходити нові сім'ї для дітей, які залишилися сиротами внаслідок кровопролитної війни, і житло тим, хто залишився без даху над головою в містах, які знищили путінські війська.

Також «гірники» фінансують операції у США та Іспанії для тяжкопоранених українських військових.