Шахтар та новий контракт Матвієнка: лідер оборони «гірників» продовжив угоду з командою

Переглядів 872
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Шахтар та новий контракт Матвієнка: лідер оборони «гірників» продовжив угоду з командою
Микола Матвієнко. Фото: Шахтар
Микола Матвієнко продовжив контракт із Шахтарем. 26-річний український захисник та донецький клуб вирішили продовжити свою співпрацю на два роки.

Микола Матвієнко продовжив контакт із Шахтарем до 31 грудня 2027 року. Попередня його угода з «гірниками» спливала 30 червня 2025 року.

Але спортивний директор Шахтаря Даріо Срна зазначив, що клуб готовий розглядати і пропозиції щодо українця у майбутньому.

«Ми поважатимемо кожну пропозицію щодо футболіста. Розглянемо або трансфер гравця, або підписання нового контракту. Можливо, у майбутньому надійде найкраща пропозиція, і він опиниться в одному з топ-чемпіонатів Європи», – цитує Срну прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, Матвієнко є вихованцем Шахтаря. До структури клубу він потрапив у 13 років. За першу команду дебютував 22 серпня 2015 року у гостьовому поєдинку у відповідь з київським Арсеналом (3:0) 1/16 Кубка України. Тоді він відіграв усі 90 хвилин

Загалом за Шахтар провів 157 матчів, у яких забив сім голів та віддав 12 результативних передач. З клубом він виграв вісім внутрішніх трофеїв. Трансфермаркт оцінює Матвієнка у 11 мільйонів євро.

X