«Шахтар в Лізі чемпіонів битиметься за Україну»: схвильований Йовічевіч в передчутті дебюту на євроарені

Переглядів 1243
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Шахтар в Лізі чемпіонів битиметься за Україну»: схвильований Йовічевіч в передчутті дебюту на євроарені
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився думками напередодні матчу першого туру Ліги чемпіонів, в якому «гірники» зустрінуться з Лейпцигом.

Тренер-дебютант цьогорічного розіграшу ЛЧ переконаний, що знає, як компенсувати брак досвіду ігор на такому рівні, аби команда на полі не перегоріла.

«Звісно, я не маю досвіду гри в Лізі чемпіонів, але компенсую це божевільною мотивацією та підвищеним адреналіном. Водночас ми повинні зберігати баланс між тим, щоб грати розумом і серцем. Щоб команда продемонструвала гарний футбол у дебютному матчі, де не завжди досвід відіграє ключову роль. Звичайно, це фактор величезний, але іноді молоді футболісти не думають про наслідки – і це може бути один з наших козирів.

Йовічевіч напередодні гри привідкрив таємницю, що завтра запропонує своєму супернику Шахтар.

«Насамперед завтра ми представляємо не лише футбольний клуб Шахтар, який останні 13–14 років грає в Лізі чемпіонів, але ми представляємо й Україну. І мінімум, що вболівальники завтра побачать, як ми б’ємося від першої до останньої хвилини – так само, як зараз військові б’ються за країну і за всіх нас, щоб ми почувалися вільними», – цитує Йовічевіча клубний сайт Шахтаря. 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів Лейпциг – Шахтар відбудеться 6 вересня. Початок – о 22:00 за київським часом. Також у групі з донецькою командою грають Реал та Селтік.