«Шахтар викупить Мудрика»: Срна зробив сенсаційну заяву, відреагувавши на невдачі українського вінгера в Челсі

Переглядів 26893
Євген Чепур Євген Чепур
9 голосів
«Шахтар викупить Мудрика»: Срна зробив сенсаційну заяву, відреагувавши на невдачі українського вінгера в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Даріо Срна, який обіймає посаду директора з футболу у донецькому Шахтарі, поділився думкою про перспективи українського півзахисника Челсі Михайла Мудрика.

Мудрик може повернутися до Шахтаря після війни. Таку думку озвучив директор з футболу «гірників» Даріо Срна в інтерв'ю підкасту Football Ramble.

«Михайло – вихованець нашої академії, відмінна людина, відмінний гравець. На жаль, зараз у Челсі він не в хорошому настрої, але у нього є всі якості, щоб бути одним з найкращих гравців Прем'єр-ліги у найближчі кілька років. Мудрик нещасливий у Челсі, і ми не можемо звинувачувати його у цьому.

«Пенсіонери» зараз безладні, вони не вигравали більше місяця, і незрозуміло, звідки прийде їхня наступна перемога. Зрештою, не біда, після війни Шахтар викупить Мудрика», – сказав Срна.

Михайло Мудрик перейшов із Шахтаря до лондонського Челсі у зимове трансферне вікно за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.

Нагадаємо, що Михайло Мудрик перейшов із Шахтаря до лондонського Челсі у зимове трансферне вікно за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.

22-річний Мудрик провів за Челсі шість поєдинків, але не відзначився результативними діями. Контракт Михайла з лондонським клубом дійсний до 2031 року.