Шахтар вилетів з Юнацької ліги УЄФА від Хайдука: молодіжка «гірників» пропустила під кінець матчу

Переглядів 1274
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Шахтар вилетів з Юнацької ліги УЄФА від Хайдука: молодіжка «гірників» пропустила під кінець матчу
Фото: ФК Шахтар
Шахтар U-19 не зміг подолати перший бар'єр у плей-офф Юнацької ліги УЄФА. Представник України мінімально поступився Хайдуку на виїзді.

Шахтар U-19 цього сезону успішно подолав груповий етап, посівши друге місце у квартеті F. У матчах із Реалом, Лейпцигом і Селтіком команда Оскара Ратулутри набрала десять очок і вийшла в плей-офф турніру, де зустрілася з хорватськими однолітками.

У першому таймі команди діяли більш обережно, побоюючись наразитися на неприємності біля власних воріт. Другий тайм проходив за ініціативи Шахтаря, якому не вдалося конвертувати перевагу в забиті голи.

Розв'язка протистояння трапилася на 82-й хвилині, коли 15-річний Лука Вушкович вдало підключився на стандарт, який закінчився голом у ворота Шахтаря. 

📹 Відео вирішального голу Хайдука у ворота Шахтаря дивіться в Telegram-каналі FanDay

За декілька хвилин після забитого голу Вушкович отримав пряме вилучення за відмашку, а в компенсований час склади вирівнялися після того, як червону картку отримав футболіст Шахтаря. Таким чином, Хайдук обіграв донецьку команду з рахунком 1:0 і пройшов до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.

Після вильоту Шахтаря Україну в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА представлятиме Рух. Чемпіон України у серії пенальті здолав міланський Інтер U-19 (1:1, 4:3 по пенальті).