Шахтар вирушив на збір до Туреччини: Мудрик та грузинський новачок у складі

Переглядів 389
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Шахтар вирушив на збір до Туреччини: Мудрик та грузинський новачок у складі
Мудрик та Конопля. Фото: Шахтар
Донецький Шахтар вийшов із відпустки та вирушив на турецький збір. Ігор Йовічевич взяв із собою 31-го футболіста, які розпочнуть підготовку до першого офіційного матчу року у Лізі Європи.

У вівторок, 10 січня, «гірники» прибули до турецького Белека, де проходитиме стартовий етап підготовки до другої частини сезону. Тут команда тренуватиметься у найближчі 10 днів.

У розпорядженні тренерського штабу Ігоря Йовічевіча 31 футболіст.

Воротарі: Олексій Шевченко, Тимур Пузанков, Андрій П'ятов, Анатолій Трубін

Захисники: Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Богдан Михайличенко, Микола Матвієнко, Лукас Тейлор, Юхим Конопля, Мар'ян Фаріна, Едуард Козік, Віктор Корнієнко, Георгій Гочолейшвілі

Півзахисники: Тарас Степаненко, Андрій Тотовицький, Георгій Судаков, Мар'ян Швед, Михайло Мудрик, Олександр Зубков, Дмитро Криськів, Невен Джурасек, Дмитро Топалов, Артем Бондаренко, Олег Очеретько, Єгор Назаріна, Іван Петряк

Нападники: Лассіна Траоре, Данило Сікан, Андрій Кулаков, Андрій Борячук.

Зазначимо наявність у списку грузинського новачка Гочолейшвілі та форварда Борячука, який першу частину сезону провів в оренді у Металісті 1925 року. Також з командою вирушив Мудрик, який близький до переходу до Арсеналу.

Зазначимо, що перший офіційний матч 2023 року Шахтар проведе 16 лютого проти Ренна в рамках 1/16 Ліги Європи. На зимову перерву «гірники» пішли на другому місці в УПЛ, відстаючи від Дніпра-1, що лідирує, на п'ять очок, але маючи матч у запасі.