Шахтар врятувався в Рівному: Матвієнко вирвав перемогу для «гірників» в кінцівці матчу з Вересом

Переглядів 793
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Шахтар врятувався в Рівному: Матвієнко вирвав перемогу для «гірників» в кінцівці матчу з Вересом
Шахтар - Верес. Фото: УПЛ
Матч 27-го туру української Прем'єр-ліги, в якому Шахтар приймав Верес, відбувся сьогодні на рівненському стадіоні «Авангард» за домовленістю між клубами та завершився перемогою «гірників» (2:1).

Головний тренер «гірників» Ігор Йовічевіч не міг розраховувати на кількох основних гравців – Артем Бондаренко відбував дискваліфікацію, а Лассіна Траоре та Юхим Конопля пропускали поєдинок через різні пошкодження.

Донецька команда вийшла вперед на 35-й хвилині зустрічі після точного удару хавбека Олександра Зубкова з лінії штрафного майданчика у кут воріт Богдана Когута.

На початку другого тайму захисник Вереса Василь Курков зіграв рукою у власному штрафному майданчику, але Когут відбив удар форварда «гірників» Данила Сікана з 11-метрової позначки.

Верес несподівано відігрався на 74-й хвилині – Андрій Блізніченко подав із кутового з правого флангу, Семен Вовченко скинув м'яч на Владислава Шарая, який ефектним ударом з літа з лінії штрафного майданчика пробив повз Анатолія Трубіна.

За десять хвилин захисник «гірників» Микола Матвієнко ударом головою замкнув навіс Ярослава Ракицького з лівого флангу і приніс своїй команді важливу перемогу.

Відео голів матчу Шахтар – Верес можна переглянути у телеграм-каналі FanDay.net.

Шахтар провів 27 матчів, набрав 66 очок і повернувся на перше місце у турнірній таблиці.

У наступному турі Шахтар зіграє на виїзді з луганською Зорею, а Верес прийме Олександрію. Обидва поєдинки відбудуться у середу, 24 травня.

X